MATKA HYRKÄS KULJETTAA: SUURI PIKKUJOULU SHOW HUITTINEN, 23.MARRASKUUTA KLO 22:15


 SUURI PIKKUJOULUSHOW TÄYTTÄÄ HUITTISTEN TAHTO AREENAN MARRASKUUSSA 
SHOWTA TÄHDITTÄÄ SUPERSUOSITTU VESTERINEN YHTYEINEEN
 "Uusi upea areena täynnä iloista pikkujoulukansaa, mahtavat esiintyjät, mieletön Vesterinen Yhtyeineen, valloittavat Jenni ja Juho, huikea Pikkujoulu DJ, ennennäkemätöntä valotaidetta, säihkettä ja upeita yksityiskohtia tulee olemaan sellainen elämys, ettei sitä pysty sanoin oikein edes kuvailemaan, vaan jokaisen pitäisi päästä kokemaan se paikan päälle." -tunnelmoi Eura Eventsin järjestäjätiimi.

Lue lisää >>


MATKA HYRKÄS KULJETTAA: VAUHTI KIIHTYY! 2.0 PIKKUJOULUT EURA, 2.JOULUKUUTA KLO 20:00


VAUHTI KIIHTYY! 2.0 Pikkujoulut, Portion Boys, Basic Element, Bat ja Ryyd, DJ Ice K, Esko Eerikäinen 2.joulukuuta EurassaSuomen tämän hetken suosituin ja kuumin bileyhtye on kiistatta Portion Boys, joka tunnetaan muun muassa koko kansan tuntemista ja rakastamista hiteistä "Vauhti kiihtyy", "Kyläbaari", "Elämän ABC", "Nautin elämästä" ja "Samaa taivasta katsotaan". Portion Boys julkaisee ensimmäisen albumin syksyllä, joten luvassa on takuuvarmaa menoa ja meininkiä!

Lue lisää >>


TALLINNAN JOULUTORI, 1.JOULUKUUTA KLO 15:00-3.JOULUKUUTA KLO 18:00


MM Sishi joulukauppa, Ylemistekeskus, Superalko, Baltijaam tori jne.jne. Jo käsitteeksi muodostunut joka jouluinen matkamme. Älä missaa tätä. Tänä vuonna pitkästä aikaa taitaa olla melkoinen pöhinä päällä. Perjantaina illalla klo 20:30 laivalla kohti Tallinnaa ja olemme pirteinä lauantain koitoksiin. Shoppailua, hyvää seuraa, illalla voimme perinteisen yhteisruokailun tilata. Ennakkomyynti on jo käynyt kivasti, vaikka emme olleet mitään asian eteen oikein tehneet. Tule nauttimaan jouluisesta Tallinnasta ja hyvästä seurasta. Me olemme tehneet kaiken puolestasi sinun tarvitsee vain astua bussiin ja nauttia. Yksinkertaista tästä on hyvä aloittaa joulu.

Lue lisää >>


ADVENTTIAIKA RIIASSA 8.-11.12.2023


Tule kanssamme hakemaan sadunomaisen Joulutunnelman ja ostamaan joululahjoja upeasti koristeltuun Riikaan 
Joulutorilla myydään paikallisia käsityötuotteita, maukkaita ruokia ja paljon muuta. Ostosten lomassa voit nauttia mm kuumaa glögiä.

Lue lisää >>