Elämykselliset ja räätälöidyt ryhmämatkat Suomessa, Baltiassa ja Puolassa


Matka Hyrkäs palvelee asiakkaansa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Osaavat kuljettajat vievät matkustajat kohteisiin turvallisesti ja aikataulussa. Tahdomme huomioida asiakkaamme yksilöinä ja pyrimme ottamaan heidän toiveensa huomioon parhaamme mukaan.Sivuiltamme löytyy matkoja moneen makuun: musikaaleja, konsertteja, saaristomatkailua ja kylpyläviikonloppuja. Jos et löydä mieleistäsi, ota meihin yhteyttä ja kerro millaisia matkoja juuri sinä toivoisit valikoimaamme. Pääset tutustumaan matkavalikoimaamme valmismatkat ja kuljetukset valikosta,

Meiltä myös linja-autot tilausajoihin!


SUOMIHelsingistä Lappiin Suomi on paratiisi arkkitehtuurin ystäville, jotka haluavat tutustua kaikkeen vanhoista puukirkoista kuuluisan arkkitehdin Alvar Aallon teoksiin ja muualle. Suomessa on maailman suurin saaristo. Maan ympärillä on yli 40 kansallispuistoa. saaret, järvet, metsät, turvemaat ja tunturit tarjoavat koskematonta luontoa ja runsaasti virkistysmahdollisuuksia, kuten patikointia, melontaa, kiipeilyä ja lumikenkäilyä. 

PUOLAPuola on täynnä eloisia kaupunkeja, jotka tunnetaan upeasta perinnöstään, suussa sulavasta ruuastaan ja upeasta arkkitehtuuristaan kohoavista Tatravuorista villiin Itämereen. Puolassa on lukuisia nähtävyyksiä ja maamerkkejä, jotka varmasti ilahduttavat vierailijoita kaikkialta maailmasta. Pako Puolaan pitää kaikki tyytyväisinä – rantamatkailijoista ja vaellusfaneista kaupunkiloman ystäviin. 

VIROKaunis ja villi luonto, sadunomaiset keskiaikaiset kaupungit ja pohjoismainen fuusiokeittiö ovat niin lähellä toisistaan tässä kompaktissa maassa, joten jää enemmän aikaa kokemuksiin ja seikkailuun.  Tutustu joihinkin suurimmista, korkeimmista, vanhimmista ja parhaiten säilyneistä paikallisista nähtävyyksistä, mukaan lukien hienoja esimerkkejä arkkitehtuurista kautta aikojen. Virossa voit myös hemmotella itsesi monella eri tavalla. 

LATVIALatvia sijaitsee Itämerellä Liettuan ja Viron välissä, ja se on maa, jota Eurooppaan matkustavat usein unohdetaan. Silti tämä maa on edullinen, turvallinen ja tarjoaa kauniit maisemat, jota peittävät leveät rannat, muinaiset linnat ja tiheät, rönsyilevät metsät. Latvian pääkaupungissa Riiassa on valtava keskustori, jugend-arkkitehtuuri ja viehättävä keskiaikainen vanhakaupunki. 

LIETTUALiettua on maa, joka on rakennettu tuhansien vuosien aikana. Se on paikka, jossa yhdistyvät esi-isiemme kokemukset, käydyt taistelut ja jaettu rakkaus.  Liettualaiset ovat ylpeitä siitä, että heidät on kasvatettu maassa, jolla on niin rikas historiallinen menneisyys, ja he yrittävät korostaa kansallista perintöään tekemällä parhaansa näyttämöillä ja urheiluareenoilla, olemalla loistavia maalareita ja kirjailijoita.