Mia Huumonen

Mia Huumonen

Hei!

Olen Mia, haasteita ja keskusteluja rakastava, luova, oman tieni kulkija ja komediateatterissa improa harrastellut heittäytyjä.

Olen koulutettu Life Coach, seksuaalineuvoja ja NLP Practioner.

Työhistoriani koostuu monivuotisesta yrittäjyydestä muodin saralla sekä HR-tehtävistä, joissa ihmistuntemus, läsnäolo ja välittäminen korostuivat päivittäisessä elämässäni.
Pitkäaikainen haaveeni on ollut päästä mukaan elämysmatkoille ja tuottaa ihmisille iloa kauniissa maisemissa yhdessä keskustellen ja elämänvalintoja pohdiskellen.

Pian se kaikki on mahdollista ja toteutamme aivan uudenlaisia ja räätälöityjä teemamatkoja yhteistyössä Matka Hyrkäksen kanssa.
Paikkoja tulee olemaan rajoitetusti, joten pysythän kuulolla!

Valmennukseni perustuvat positiiviseen ajattelumalliin ja asiakkaideni omien asenteiden tarkasteluun huumoria unohtamatta. Vaikeistakin aiheista huolimatta yhteisen matkamme tavoitteena on tarjota rentoa yhdessäoloa, hauskanpitoa, vertaistukea ja uusia oivalluksia innostavampaa elämää varten.
Odotan ilolla yhteisiä retkiämme valmistautuen jo tulevaan.

Huom! Teillä asiakkailla olisi loistava mahdollisuus vielä vaikuttaa teemojen aiheisiin. Kommentoikaa rohkeasti alle, millaisista aiheista haluaisitte keskustella kanssani matkojen aikana. Pyrin toteuttamaan toiveitanne mahdollisuuksien mukaan!

Toivottavasti nähdään pian!

7.6.2020 13.21