Matka Hyrkäs kuljettaa: Vesterinen yhtyeineen Lalliksella 3.12

Matka Hyrkäs kuljettaa: Vesterinen yhtyeineen Lalliksella 3.12

LALLINTALON FINAALISSA ERIKOISPITKÄ SHOW ”KAIKILLA MAUSTEILLA”!”Meissä asuu elämä” -kiertue starttasi kuuden konsertin sarjalla jo heti albumijulkaisun jälkeen kesäkuussa 2021, jatkui lokakuusta joulukuulle 2021 liki kahdenkymmenen konsertin jaksolla ja jatkui jälleen helmikuusta huhtikuulle 2022 liki kolmenkymmenen konsertin verran. Kesäkuusta elokuun loppuun 2022 kestävä konserttirupeama käsitti lähes 40 esiintymistä. Massiivisen kiertueen kruunaava finaalikonsertti nähdään legendaarisella Köyliön Lallintalolla joulukuun kolmas päivä.Esitämme konserttisaleissa massiivisen show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Loistavassa vireessä oleva yhtye on suunnitellut Lallintalon finaalikonserttiin upean kokonaisuuden ilman väliaikaa tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.
Kiertueen finaalikonsertissa Köyliön Lallintalolla on luvassa erikoispitkä keikka ’kaikilla mausteilla’.Tarkoituksemme on esittää Lallintalon konsertissa ”Meissä asuu elämä” -albumin kaikki biisit kokonaan livenä ja lisäksi iso pino vanhoja, tuttuja biisejä vuosien varrelta, Tero Vesterinen kertoo.
Julkisuudessa Vesterinen Yhtyeineen on pitänyt menestykseensä nähden varsin matalaa profiilia, mutta ’kentällä’ tilanne on toinen: Suuri osa ”Meissä asuu elämä” -kiertueen lukuisista konserteista on ollut loppuunmyyty! Ja niin on taatusti joulukuun finaalikonserttikin Lallintalossa!Vesterisen keikat ovat Suomen parhaita live-keikkoja! Jokaisella keikalla on uskomattoman hieno meininki ja tunneskaalaa riittää laidasta laitaan. Jokainen katsoja lähtee Vesterisen keikalta onnellisena, lämpö sydämessään ja hymy huulillaan, yhtyeen fanit kuvailevat Vesterisen keikkoja yhteen ääneen.

VESTERINEN YHTYEINEEN -iltaan Lallikselle bussilla! 
1.  Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Lallis
2.  Rauma-Lappi-Eura- Lallis
3.  Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki- Lallis
4.  Mynämäki- Laitila- Hinnerjoki- Lallis
5.  Forssa- Loimaa- Oripää- Virttaa- Lallis
6.  Sastamala- Huittinen- Lallis
 Hinta 30€/hlö menopaluu.(Reitit toteutuu jos 10hlö/reitti)

7. Helsinki-Karkkila-Forssa-Lallis

Reitti toteutuu jos 25hlö/reitti
Hinta 40€/hlö menopaluu. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: matka@hyrkas.net

29.8.2022 10.05