Matka Hyrkäs kuljettaa : Juha Tapio - Kauttuan Ruukin kivinavetta 10.6

Matka Hyrkäs kuljettaa : Juha Tapio - Kauttuan Ruukin kivinavetta 10.6

Kauttuan Ruukissa vietetään tänä vuonna kaikkien aikojen kesää – luvassa huippuartistien tähdittämiä iltoja, makunautintoja ja iloisia kohtaamisia uudessa Navettabaarissa
Viime kesänä avattu Kauttuan Ruukin uusi jyhkeä keikkapaikka, Kauttuan Ruukin Kivinavetta sai mielettömän upean vastaanoton. Huippuartistien tähdittämälle kesäiselle keikkapaikalle oli selvästi tilausta. Onnistuneissa illoissa koettiinkin hienoja hetkiä muun muassa loppuunmyytyjen Suvi Teräsniskan, Katri Helenan ja Pate Mustajärven konsertti-illoissa. Yleisöä saapui sankoin joukoin paikalle ympäri maakuntaa ja maakuntarajojen ulkopuoleltakin.
Juha Tapio tähdittää Kauttuan Ruukin ensimmäistä kesälauantaita 10.kesäkuuta
Juha Tapio on kiistatta yksi Suomen suosituimmista artisteista ja biisintekijöistä. Juha on saanut bändiin mukaan tämän maan parhaita muusikoita. Dreamteam Juhan omin sanoin. Tämä huikea ”dreamteam” saapuu kesäkuussa Kauttualle. Juha Tapion sanoitukset ovat erityisen paljon puhuvia, joita on kuultu jo yli 10 vuoden ajan. Joillakin vain on se taito. ”Sinun vuorosi loistaa” – voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa. Muita hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Mitä silmät ei nää”, ”Ohikiitävää”, ”Kelpaat kelle vaan”, ”Kaksi puuta”, ”Sitkeä sydän” ja ”Jotain niin oikeaa”. Juha Tapion uusin albumi ”Elävien maassa” ilmestyy nyt 24. helmikuuta.
Kesän makuja kaikille aisteille
Tulevana kesänä Kauttuan Ruukissa panostetaan laajemmin Ruukin kauniin miljöön tuomiin mahdollisuuksiin ja ohjelmaa tulee olemaan pitkin kesää huippuartistien tähdittäminä.
”Ruukin huikeassa miljöössä ja maalaistunnelmassa pääset seuraamaan huippuartistien keikkoja. Ruukkiin aukeaa myös Navettabaari, jossa tarjoillaan aina tapahtuman teeman mukaisia makunautintoja. Luvassa on kesän makuja kaikille aisteille” -iloitsee tapahtumia järjestävän Eura Eventsin Tomi Virén.
Ruukinpuistoon järjestetään bussikyyditykset! 🚌
1. 🚌 Turku-Lieto-Aura-Yläne-Säkylä- Ruukinpuisto
2. 🚌 Rauma-Lappi-Ruukinpuisto
3. 🚌 Pori-Ulvila-Nakkila-Harjavalta- Kokemäki-Ruukinpuisto
4. 🚌 Loimaa- Virttaa-Huittinen-Ruukinpuisto
Reitti toteutuu jos 10 hlö/reitti.
Tarpeen mukaan voidaan reittiä muuttaa.
Kysy omalle ryhmällesi "VIP" kuljetusta.
💶 Hinta 35€/hlö menopaluu.
Juha Tapio lauantaina 10.6. Kauttuan Ruukissa
* Ovet ja Navettabaari auki klo 20, Showtime klo 22
* Kauttuan Ruukin Kivinavetta, Tehtaantie 35, 27500 Kauttua
* Liput alk. 39,90€
Lipunmyynti alkaa Ticketmasterilla keskiviikkona 8.helmikuuta klo 09.00

4.2.2023 12.59