Kieloranta

Kieloranta

UUTTA!

Kieloranta Hämeenlinna.

Hinta alkaen 100€/hlö sisältää 1 yö kielorannassa,aamiainen,kylpylä ja bussikuljetukset.

LISÄMAKSUSTA:Ohjelma sopimuksen mukaan.

Lounas 13€

Illallinen 31€

Järvenrantamaisema ja suuret viheralueet takaavaa tyylikkään tilaisuuden kauniissa maisemissa! Kieloranta sijaitsee Hämeenlinnassa – vain tunnin ajomatkan päässä kaikkialta Etelä-Suomesta.

Rantatalossa on intiimi kokoustila 6-12 henkilölle. Päätalon avara, viihtyisä kokoustila soveltuu 10-55 henkilön ryhmille.

Kieloranta on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Suomen ainoa hiilineutraali Resort-kohde yhdistää laadukkaan arkkitehtuurin, harmonisen luonnon ja modernin teknologian. Juhlatilan (120 hlö) lisäksi Kielorannasta löytyy ulkoterasseja, majoitustiloja (34 hlö), saunoja, porealtaita ja viihtyisät piha-alueet.

Halutessanne järjestämme teille kaikki juhliin liittyvät palvelut aina cateringista somistukseen ja ohjelmaan asti. Valinnan vapaus on asiakkaalla. Kielorannassa ei myöskään ole alkoholioikeuksia, mikä asiakkaan näkökulmasta merkitsee selvää säästöä.Päätalon alakerrassa on hulppea sauna/spa osasto, jossa on varsin kattava ja ylellinen varustus: Moderni olohuonemainen sauna, aito italialainen Jacuzzi-poreallas, kaksi suihkua, kaksi pukuhuonetta, tilava loungeryhmä, WC sekä erillinen ulkoporeallas. Vieraat voivat lisäksi vilvoitella sauna/span omalla tilavalla terassilla, jonne voidaan myös kattaa ruokailu. Päätalon sauna/spa sopii 5-25 hengen ryhmille.

Kielorannan vieraat ovat ihastuneet ratkaisuun, jossa ryhmä voi jakaantua siten, että esim. naiset nauttivat päätalon sauna/spasta ja miehet käyttävät samaan aikaan Kielorannan toista sauna-aluetta eli ranta-alueen kahta saunaa sekä niiden yhteydessä olevaa takkahuonetta sekä muita oleskelualueita. Kukaan ei joudu odottamaan ja aikataulut pysyvät paremmin hanskassa.Virkistyspäivän aikana Kielorannan tilat ovat yksityiskäytössänne.

Ohjelmapalvelut toteuttaa Hämeenlinnan parhaat alan ammattilaiset = teille mieluisa ratkaisu löytyy varmasti!

Erämaakota60 hengen kota Kielorannan pihan välittömässä läheisyydessä.

Huomaa Hämeenlinnassa on paljon muutakin katsottava ja ei kannata unohtaa Aulangon kansallispuistoa.

OTA IHMEESSÄ MEIHIN YHTEYTTÄ JA TEHDÄÄN HIENO TAPAHTUMA

14.1.2021 8.12