Bussilla: Freesi fest 14.8

Bussilla: Freesi fest 14.8

Lietolaiset iskelmäpopbändi Freesi ja The Jams Bar tuovat elokuisena lauantaina Liedon sydämeen yhdessä uuden, tuoreen, raikkaan ja ilontäyteisen musiikkifestarin Freesi Festin! The Jams Barin piha-alueelle nousevalta lavalta tarjoillaan monipuolista musiikki-iloittelua. Teleks ja Veeti Kallio tuovat terveiset suomimusan mestaruussarjasta, ja heidän lisäkseen valokeila kohdistuu vahvasti paikallisuuteen. Musiikilliset ylävitoset festariyleisön kanssa käyvätkin heittämässä myös lietolaiset The Rubbers ja MAY7th sekä lähiseudun suuruus Lipattomat. Ja tottahan toki itse järjestäjäbändi Freesikin.
”Haluamme, että Freesi Festeille on jokaisen helppo tulla, helppo olla ja helppo nauttia, pitkästä aikaa yhdessä. Samalla tämä on oma hatunnostomme ja kädenojennuksemme myös elävän musiikin ja paikallisen tapahtumakulttuurin piristymiselle. Ennen kaikkea haluamme tarjota kanssaihmisille musiikin ja yhdessäolon voimaannuttavaa fiilistä, haaveissamme luoda jotakin uutta ja pysyvää.” Festari ilon kautta siis!
Lähikunnista - Freesi Festeilllesaapuminen onnistuu kätevimmin bussilla! 🥰👌🚌 Toisistaan poikkeavia reittejä on kuusi kappaletta ä. 🥳👏🚏 . 😍
Alustavat reiti:
1️⃣ RAUMA Linja-autoasema -> LAITILA ) -> MYNÄMÄKI -> NOUSIAINEN S-Market -> MASKU Neste Riviera -> Lieto
2️⃣ EURA Matkahuolto -> SÄKYLÄ Hesburger -> YLÄNE Tori klo -> TORTINMÄKI Pysäkki -> PAATTINEN -> Lieto
3️⃣ HUITTINEN Härkäpakari klo -> VAMPULA Kauppakeskus -> ORIPÄÄ Kivimakasiini -> RIIHIKOSKI Pikku-Mylly -> Lieto
4️⃣ LOIMAA Tori ) -> KYRÖ Tori -> AURA Poni -> Lieto
5️⃣ FORSSA Linja-autoasema -> KOSKI -> MARTTILA Kuokantalo -> TARVASJOKI Seo klo -> LIETO
6️⃣ SALO HOMETOWN -> PAIMIO Keskusta -> Lieto
ℹ️ Paluulähtö noin 30 min festaripäivän viimeisen esiintyjän esiintymisen päätyttyä. Hinta: 30 € / meno-paluu (myös reitin varrelta on mahdollista päästä kyytiin). Huom! Matka toteutuu, mikäli vähintään 10 henkilöä per linja on ennakkoilmoittautunut mukaan. On myös mahdollista räätälöidä omalle ryhmälle VIP-kuljetus. Ilmoittautuminen 12.8 mennessä:
Matka@Hyrkas.net
Bussikuljetuspalvelun toteuttaa Matka Hyrkäs.

14.6.2021 8.28