Aira musikaali 3.7

Aira musikaali 3.7

60€
Sisältää : Liput ja bussimatkatJos olisin luomalla luonut itselleni imagon, ei minua olisi julkisesti olemassakaan. Satun vain olemaan tällainen kuin olen.”– Aira SamulinMitä löytyykään kaikkien tunteman, naurua hersyvän, punatukkaisen ja iloista energiaa välittävän tanssitaiteen uranuurtajan pinnan alta? Aira Samulinin elämäntarina sisältää uskomatonta naisenergiaa, elämänvoimaa, sinnikkyyttä sekä herkkyyttä.
Yli 90 vuoden mittainen tarina alkaa Raja-Karjalan sota-ajasta ja vie Helsingin tanssipiirien kautta kohti tätä päivää. Saamme nähdä kuinka Airan menestyksekäs ura viihteen ja muodin parissa on syntynyt 40- ja 50-luvun Suomessa. Musikaalissa käsitellään myös elämän tragedioista selviämistä sekä Airan loppumatonta intohimoa tanssia, luovuutta ja mielen hyvinvointia kohtaan.
"Aira Samulinin elämä on käsikirjoittajan unelma kaikkine vivahteineen. Draamaa, energiaa, komediaa ja liikettä. Olen hyvin liikuttunut saadessani tarttua tähän aiheeseen." – kertoo käsikirjoittaja ja ohjaaja Heikki PaavilainenMusikaalin vauhdikasta menoa säestää liveorkesteri esittäen Airan elämän varrelta poimittuja tärkeitä kappaleita eri vuosikymmeniltä, kuten esimerkiksi Karjalan kunnailla, Sä kaunehin oot, Saturday Night Fever sekä Madonnan Like a Virgin.Linja-auton alustava reitti:
Turku-Lieto-Aura-Kyrö-Mellilä-Loimaa-Valkeakoski
Liitäntäkuljetus: Vampula-Virttaa-Oripää-Alastaro-LoimaaMatka toteutuu jos vähintään 20 henkilöä lähtee matkalle mukaan.Ilmoittaudu 2.6 mennessä:
Matka@Hyrkas.net

2.11.2020 12.48